Με αγορές άνω των 50€ Δωρεάν Mεταφορικά

ΦΑΣΟΝ

Ανάπτυξη Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας

Παραγωγή καλλυντικών φασόν (facon)

Η μονάδα παραγωγής καλλυντικών PROPHARM είναι σε θέση να δημιουργήσει προιόντα ιδιωτικής ετικέτας (PRIVATE LABEL PRODUCTS) για επιλεγμένους συνεργάτες.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, η επιλογή των πρώτων υλών και των υλικών συσκευασίας σε συνδυασμό με τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο στα εργαστήρια της εταιρείας και στα εξωτερικά συνεργαζόμενα εργαστήρια του ελληνικού ινστιτούτου έρευνας και εκτίμησης κοσμητολογικών προϊόντων εξασφαλίζουν άριστα προϊόντα αυστηρά κλινικά και δερματολογικά ελεγμένα.

Προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας

Είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένες σειρές προσώπου, μαλλιών και σώματος. Ενώ υπάρχει ιδιαίτερη ευελιξία ως προς την ποικιλία των κωδικών που ζητάει ο πελάτης. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις για δημιουργία νέων-καινοτόμων προιόντων.

Oι συνεργασίες μας έως τώρα είναι πολλές και ιδιαίτερα αξιόλογες, εντός και εκτός Ελλάδος, αφού μεγάλες εταιρίες παγκοσμίως μας εμπιστεύονται για να φέρουμε εις πέρας ακριβώς ο,τι χρειάζονται. 

Η Propharm Cosmetics παράγει, ως υπεργολάβος, εξαιρετικής ποιότητας ειδικά καλλυντικά και υψηλής ποιότητας φυτικά καλλυντικά. Η επιτυχία της εταιρείας μας βασίζεται στη χρήση υλών Α’ ποιότητας και σύγχρονων καλλυντικών δραστικών ουσιών. Η εμπειρία μας στο χώρο της ιδιωτικής ετικέτας αλλά και των καλλυντικών, η τεχνογνωσία μας, η ποιότητα των υλικών μας, η αφοσίωση των εργαζομένων και η πελατοκεντρική μας επιχειρηματική κουλτούρα, σε συνδυασμό με τις καινοτόμες συνθέσεις που παράγουμε είναι το Α και το Ω της φιλοσοφίας μας.

Είμαστε εδώ για εσάς από την αρχική ιδέα έως την παράδοση της ιδιωτικής σας σειράς καλλυντικών προϊόντων, καθώς μπορούμε να δράσουμε και συμβουλευτικά για τις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες. Η εξατομικευμένη ανάπτυξη προϊόντων ομορφιάς ξεκινά από το ερευνητικό τμήμα της Propharm Cosmetics και καταλήγει σε εσάς. 

Μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα την αποκλειστικά δική σας σειρά περιποίησης. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Pin It on Pinterest

X
0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι είναι άδειοΚατάστημα
   Υπολογισμός Μεταφορικών
   Αποδοχή κουπονιού