Δωρεάν Mεταφορικά για όλες τις Παραγγελίες!

PROPHARM

Παραγωγή και διανομή καλλυντικών

Η Εταιρία

H ελληνική εταιρεία καλλυντικών PROPHARM ιδρύθηκε με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία καλλυντικών. Εδώ και χρόνια προσφέρει στους καταναλωτές καλλυντικά προϊόντα άριστης ποιότητας που παρασκευάζονται με τα πιο ευεργετικά βότανα και φυτά της μεσογειακής φύσης και σύμφωνα με τους κανόνες ορθής παραγωγικής διαδικασίας της Ε.Ε.

Τα προϊόντα της εταιρείας παραγωγής καλλυντικών σκευασμάτων PROPHARM καθώς και η διαδικασία παραγωγής τους έχουν εναρμονιστεί με το διεθνές πρότυπο σχετικά με την Ορθή Βιομηχανική Πρακτική στις Εταιρείες Καλλυντικών, GMP ISO 22716. Το ISO 22716 είναι το πρότυπο GMP (Good Manufacturing Practices) και παρέχει την οργανωτική και τεχνική καθοδήγηση σχετικά με τη διαχείριση των ανθρώπινων, τεχνικών και διοικητικών παραγόντων που επηρεάζουν την παραγωγή καλλυντικών προϊόντων και την ποιότητα τους.

Η Έδρα μας

Η έδρα της ελληνικής εταιρείας καλλυντικών PROPHARM και η μονάδα παραγωγής βρίσκονται στην Καμπάνη Kιλκίς μια όμορφη μικρή πόλη μόλις 25 χλμ έξω από την πόλη της Θεσσαλονίκης σε ένα σύγχρονο κτίριο. Εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα και τεχνολογικά εξοπλισμένο χημικό εργαστήριο το εργοστάσιο αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για έρευνα και ανάπτυξη σύγχρονων φυτικών καλλυντικών.

Το Προσωπικό

Το έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, η επιλογή των πρώτων υλών και των υλικών συσκευασίας σε συνδυασμό με τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο στα εργαστήρια της εταιρείας και στα εξωτερικά συνεργαζόμενα εργαστήρια του ελληνικού ινστιτούτου έρευνας και εκτίμησης κοσμητολογικών προϊόντων εξασφαλίζουν άριστης ποιότητας καλλυντικά προϊόντα. Όλα τα προϊόντα που παράγονται και προορίζονται προς πώληση υπόκεινται στον Κανονισμό για τα Καλλυντικά Προϊόντα (Κανονισμός (ΕΚ) αριθ. 1223/2009 όπως τροποποιήθηκε τον Ιούλιο 2013).

Πιστοποιημένα καλλυντικά

Όλα τα καλλυντικά προϊόντα μας, πληρούν τις προδιαγραφές της ευρωπαϊκής ένωσης, Διαθέτουν πλήρη φάκελο (δερματολογικούς ελέγχους, challenge test, μελέτη ασφαλείας, μελέτη σταθερότητας κ.τ.λ.) και είναι γνωστοποιημένα στο ευρωπαϊκό σύστημα Γνωστοποίησης Cosmetic Products Notification Portal (CPNP) που δημιουργήθηκε για την εφαρμογή κανονισμού (ΕΚ) 1223/2009 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Παραγωγή ιδιωτικής ετικέτας (facon)

Μία επίσης δραστηριότητα της PROPHARM είναι και η παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (φασόν) για τους εκάστοτε ενδιαφερόμενους πελάτες.

Σήμερα η εταιρεία παράγει προϊόντα περιποίησης προσώπου (κρέμες, ορούς, μάσκες, peeling, καθαριστικά), σώματος (αφρόλουτρα, γαλακτώματα, βούτυρα, scrub, λάδια, gel αλόης), μαλλιών (σαμπουάν, κρέμες μαλλιών, μάσκες μαλλιών, λάδια μαλλιών για πριν και μετά το λούσιμο) και χειροποίητα σαπούνια. Ενώ, το άρτια καταρτισμένο εργατικό δυναμικό της έχει δυνατότητα να κατασκευάσει οτιδήποτε μας ζητήσουν οι συνεργάτες μας.

Οι σειρές καλλυντικών μας

Η εταιρία PROPHARM παράγει και διακινεί δική της πλήρη σειρά καλλυντικών προϊόντων (77 συνολικά) με εμπορική ονομασία OLIVE TOUCH με βιολογικό λάδι ελιάς, την εξειδικευμένη σειρά BLACK LAVA EFFECT (6 προϊόντα συνολικά) με ηφαιστειακή λάβα, τη σειρά καλλυντικών προιόντων (5 συνολικά) CAVIAR LUXURY COLLECTION  με χαβιάρι οξύρρυγχου και την νέα σειρά OLIVIN (26 προϊόντα) με βάση το βιολογικό λάδι ελιάς και έντονα ελληνική ταυτότητα. Επίσης παράγει την επαγγελματική σειρά B TOUCH (37 προϊόντα καμπίνας + 18 μεταπώλησης),η οποία απευθύνεται σε spa ξενοδοχείων, ινστιτούτα ομορφιάς και γενικά επαγγελματίες που ασχολούνται με την αισθητική.

Pin It on Pinterest

X
0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι είναι άδειοΚατάστημα
   Υπολογισμός Μεταφορικών
   Αποδοχή κουπονιού