Δωρεάν Mεταφορικά για όλες τις Παραγγελίες!

Κάρτα Μέλους

Το πρόγραμμα της «Κάρτα Μέλους – BTouch edition by Propharm Cosmetics» απευθύνεται σε σπουδαστές/ριες του κλάδου της αισθητικής και της ομορφιάς εν γένει. Η κατοχή Κάρτα Μέλους, σας προσφέρει προνόμια και εξαιρετικές προσφορές στα PropharmCosmetics, ενώ γίνεστε μέλος μιας ευρύτερης κοινότητας ομορφιάς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, με εκπλήξεις, δρώμενα, μεγάλες εκπτώσεις και χαμηλά μεταφορικά έξοδα στις παραγγελίες σας.

Όροι της Κάρτας Μέλους:

1. ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ – ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ

Κάθε κάρτα μέλους είναι και παραμένει ιδιοκτησία της εκδότριας εταιρίας PROPHARM COSMETICS. Η κάρτα μέλους είναι αυστηρά προσωπική και απαγορεύεται με οποιονδήποτε τρόπο η μεταβίβαση της κάρτας σε τρίτους.

Ο κάτοχος δικαιούται να χρησιμοποιεί την κάρτα του στο επίσημο e-shop www.propharm.com.gr, πάντοτε μέσα στα πλαίσια που ορίζονται κάθε φορά από την εταιρία PROPHARM COSMETICS και γνωστοποιούνται στον κάτοχο.

Η κάρτα μέλους δεν είναι πιστωτική ή χρεωστική. Ο κάτοχος με την εμφάνιση της δεν μπορεί να κάνει χρηματικές συναλλαγές, παρά μόνο να απολαύσει προνόμια, όπως εκάστοτε θα τίθενται και θα γνωστοποιούνται από την εταιρεία PROPHARMCOSMETICS μέσα στο www.propharm.com.gr.

Μοναδική υποχρέωση του συμμετέχοντος προκειμένου να απολαύσει τα προνόμια του προγράμματος, εντός του επίσημου e-shop www.propharm.com.gr, είναι η Eγγραφή & Σύνδεση (Signup & Login) στο e-shop με τη χρήση του μοναδικού κωδικού που αναγράφεται στην Κάρτα Μέλους.

Οι προσφορές και οι εκπτώσεις στους κατόχους της Κάρτας Μέλους θα ανανεώνονται συνεχώς και θα ανακοινώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρίας αλλά και στα ενδιαφερόμενα μέλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σε καμία περίπτωση η κάρτα και το δικαίωμα έκπτωσης δεν μπορούν να αντικατασταθούν με χρήματα.

Η κάρτα μέλους και το πρόγραμμα προνομίων έχουν ισχύ μόνο εντός Ελλάδος, μόνο στο www.propharm.com.gr και σε εκθέσεις και σημεία πώλησης αποκλειστικά της εταιρίας PROPHARM COSMETICS (όχι σε άλλα καταστήματα που πωλούν τα προϊόντα μας).

 

2. ΛΗΞΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η εταιρία PROPHARM COSMETICS έχει το δικαίωμα να καταγγείλει οποτεδήποτε, χωρίς προειδοποίηση ή αιτιολογία, την παρούσα σύμβαση με τον κάτοχο ( ή και να απαγορεύσει οποιαδήποτε χρήση της κάρτας).

Η κάρτα μέλους παρέχει στον κάτοχό της προνόμια για όσο χρονικό διάστημα το πρόγραμμα προνομίων «Κάρτα Μέλους – BTouch edition by Propharm Cosmetics» βρίσκεται σε ισχύ. Η εταιρία PROPHARM COSMETICS διατηρεί κάθε δικαίωμα να μεταβάλει αυτό το χρονικό διάστημα κατά την διακριτική της ευχέρεια και να τροποποιήσει ή και να τερματίσει το πρόγραμμα προνομίων.

Η εταιρία PROPHARM COSMETICS δικαιούται να τροποποιεί μονομερώς οποιονδήποτε όρο της παρούσας σύμβασης, συμπεριλαμβανομένου και του τρόπου υπολογισμού των προσφορών και του ύψους επιβράβευσης αγορών. Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση θα γνωστοποιείται στον κάτοχο με κάθε πρόσφορο μέσο στα στοιχεία επικοινωνίας που έχει αυτός δηλώσει στην παρούσα αίτηση του ή με ανάρτηση της οποιασδήποτε τροποποίησης εγγράφως εντός των καναλιών της εταιρείας.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο η εταιρία PROPHARM COSMETICS τροποποιήσει μέρος ή το σύνολο των όρων του προγράμματος ή παύσει το πρόγραμμα προνομίων, ο συμμετέχων ουδεμία αξίωση ή απαίτηση διατηρεί κατά της εταιρίας, για οποιονδήποτε λόγο εφόσον ήδη με το παρόν αναγνωρίζει ότι πρόκειται για πρόγραμμα προνομίων που παρέχεται από ελευθεριότητα της εταιρίας.

 

3. ΓΕΝΙΚΑ

Η κάρτα μπορεί να αντικατασταθεί σε περίπτωση απώλειας, κλοπής ή καταστροφής μετά από αίτηση στο info@propharm.com.gr.

H PROPHARM COSMETICS διατηρεί το δικαίωμα τακτικής ενημέρωσης του κατόχου της κάρτας αναφορικά με τα προνόμια και τις προωθητικές ενέργειες μέσω ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνύματος κινητής τηλεφωνίας (sms) ή οποιουδήποτε άλλου πρόσφορου μέσου. Εάν ο κάτοχος της κάρτας μέλους δεν επιθυμεί πλέον να λαμβάνει προωθητικό και ενημερωτικό υλικό, δύναται να το αναφέρει μέσω τηλεφωνικής ή γραπτής ή προφορικής στο κατάστημα επικοινωνίας και είναι σε θέση κάθε στιγμή να μεταβάλλει τις προτιμήσεις του μέσα από το www.propharm.com.gr και το προφίλ του.

 

4. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Ο συμμετέχων στο πρόγραμμα αναγνωρίζει ότι είναι ενήμερος για τα κατωθι:

H PROPHARM COSMETICS διατηρεί το δικαίωμα να επεξεργαστεί τα προσωπικά δεδομένα του προκειμένου να βελτιώσει τη διαχείριση του πελατολογίου της και να προωθήσει τα προϊόντα της.

Τα προσωπικά δεδομένα του συμμετέχοντος στο πρόγραμμα δύνανται να διαβιβαστούν σε τρίτους εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή τρίτους προστηθέντες της εταιρίας για τη διαχείριση του σχετικού αρχείου.

Ο συμμετέχων στο πρόγραμμα δικαιούται να ανακαλέσει τη συναίνεσή του ή να διορθώσει ή να ζητήσει τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων του κατόπιν ειδοποίησης του στην PROPHARM COSMETICS (info@propharm.com.gr).

Με την υπογραφή της αίτησης ο συμμετέχων παρέχει τη συγκατάθεσή του στην PROPHARM COSMETICS όπως χρησιμοποιεί τα προσωπικά του δεδομένα σύμφωνα με τα ανωτέρω και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης της

H χρήση της Κάρτας Μέλους BTouchedition, ισχύει μόνο εντός της Ελλάδος και για τις πόλεις

 

Είστε κάτοχος της Κάρτας Μέλους – BTouch edition;

Αν όχι, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@propharm.com.gr, για να σας στείλουμε τη φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων και να ελέγξουμε αν πληροίτε τους όρους, για διευκόλυνση της διαδικασίας επισυνάψτε στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ένα έγγραφο που να αποδεικνύει ότι φοιτείτε σε σχολή αισθητικής ή σε σχολή του κλάδου της ομορφιάς
(φωτοαντίγραφο πάσο ή αναλυτική βαθμολογία ή βεβαίωση φοίτησης κοκ).

Pin It on Pinterest

X
0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι είναι άδειοΚατάστημα
   Υπολογισμός Μεταφορικών
   Αποδοχή κουπονιού