Με αγορές άνω των 50€ Δωρεάν Mεταφορικά

PROPHARM B2B

Εγγραφή – Επαγγελματίες & Σπουδαστές

Κοινότητα ομορφιάς – Propharm Cosmetics

Είστε επαγγελματίας στο χώρο της ομορφιάς; Δείτε τους τιμοκαταλόγους χονδρικής μας και ενημερωθείτε για τα προϊόντα μας. Είτε έχετε κατάστημα είτε ινστιτούτο, μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας,

Εγγραφείτε σαν μέλη στο www.propharm.com.gr με τη διαδικασία εγγραφής (sign up), πραγματοποιήστε επιλογή της κατηγορίας στην οποία ανήκετε (απλός χρήστης, B2B επαγγελματίας – τιμές χονδρικής, σπουδαστής – κάτοχος της Κάρτας Μέλους  BTouch edition) και δείτε όλες τις τιμές χονδρικής των Propharm Cosmetics! Σας ενδιαφέρει το φασόν; Δείτε την σχετική ενότητα!

Κατηγορίες Χρηστών

Εγγραφή ως Απλό Μέλος

Η εγγραφή σας, ως απλό μέλος, σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας λογαριασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Propharm Cosmetics, αποκτώντας πρόσβαση στο ιστορικό των αγορών σας, εγγραφή στο newsletter μας και πολλά ακόμη προνόμια, ενώ τα στοιχεία σας μένουν ιδιωτικά.

Εγγραφή ως Επαγγελματίας Ομορφιάς (Χονδρική)

Η εγγραφή σας, ως B2B επαγγελματίας, σας δίνει πρόσβαση σε όλες τις τα καλλυντικά προϊόντα μας σε τιμές χονδρικής, είτε είστε αισθητικός, είτε ιδιοκτήτης spa ή κέντρου ομορφιάς, ενώ σας δίνει δυνατότητα άμεσης παραγγελίας και ειδικές προσφορές έως -20% αποκλειστικά για εσάς, σύμφωνα με το ιστορικό παραγγελιών σας, το είδος της επιχείρησης σας και τα στοιχεία που έχετε συμπληρώσει στην παρακάτω φόρμα εγγραφής. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας μπορεί να σας επισκεφθεί στο χώρο σας για να σας παρουσιάσει τις ειδικές εκπτώσεις που έχουμε σχεδιάσει αποκλειστικά για την επιχείρηση σας.

Η ελάχιστη παραγγελία χονδρικής κυμαίνεται στο ποσό των 100€ (συν ΦΠΑ).

Για όλες τις αγορές ισχύουν δωρεάν μεταφορικά.

Εγγραφή ως Σπουδαστής/ρια

Η εγγραφή σας, ως σπουδαστή/ρια, προϋποθέτει ότι είστε κάτοχος της Κάρτας Μέλους – BTouch edition, οπότε συμπληρώνοντας τον κωδικό που αναγράφεται στην Κάρτα Μέλους και όλα τα στοιχεία σας, έχετε πρόσβαση σε ειδικές τιμές, προσφορές και μοναδικές εκπτώσεις αποκλειστικά για εσάς.  Η ισχύς εγγραφής σας έχει διάρκεια 5 ετών, θα πρέπει να την ανανεώσετε για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα προνόμια της κοινότητας Propharm Cosmetics, επικοινωνώντας μαζί μας στο info@propharm.com,gr.

Κάρτα Μέλους – BTouch edition

Γιατί να την αποκτήσω;

Με τη χρήση της αποκτάτε εκπτώσεις 20%, ανάλογα με τον αριθμό προϊόντων που θα παραγγείλετε. Διαβάστε περισσότερα στην ενότητα “Κάρτα Μέλους”.

Η ελάχιστη παραγγελία χονδρικής κυμαίνεται στο ποσό των 30€ (συν ΦΠΑ).

Για όλες τις αγορές ισχύουν δωρεάν μεταφορικά.

Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε με την εγγραφή σας, σας καλώσορίζουμε στον κόσμο ομορφιάς της Propharm Cosmetics, μιας από τις  πιο αξιόλογες και αξιόπιστες εταιρίες παραγωγής καλλυντικών, πανελλαδικά.

Pin It on Pinterest

X
0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι είναι άδειοΚατάστημα
   Υπολογισμός Μεταφορικών
   Αποδοχή κουπονιού