Δωρεάν Mεταφορικά για όλες τις Παραγγελίες!

B TOUCH

Σειρά Καλλυντικών για Ινστιτούτα Ομορφιάς & SPA

B TOUCH

καλλυντικα για ξενοδοχεια

Τα B-TOUCH Καμπίνας απευθύνονται κυρίως σε ινστιτούτα ομορφιάς και spa.

 

Μετά από πολυετή έρευνα εντοπίζοντας τις πραγματικές ανάγκες του δέρματος, που καταπονείται από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, αναπτύχθηκε η σειρά καλλυντικών B-TOUCH. Με ιδιαίτερη προσήλωση και πάθος στην συνεχή αναζήτηση καινοτόμων πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται σε ιδανικές αναλογίες, προκύπτουν μετά από συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους, δερματολογικούς ελέγχους, μελέτες σταθερότητας και μελέτες ασφαλείας εξειδικευμένα προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας που παρέχουν μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Καλλυντικά για Επαγγελματίες Ομορφιάς (ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΓΙΑ SPA – ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ)

Η PROPHARM μια ελληνική πρωτοποριακή εταιρεία  καλλυντικών μετά από εμπειρία και τεχνογνωσία ετών, δημιούργησε μια σειρά υψηλών προδιαγραφών, με εξειδικευμένες συνθέσεις, πληθώρα δραστικών συστατικών και ποιοτικές πρώτες ύλες προερχόμενες από την ελληνική φύση.

 

Πραγματοποιήστε άμεση παραγγελία ή ζητήστε μας μια προσφορά τοποθέτησης!

Τα φυσικά καλλυντικά για επαγγελματίες BTOUCH είναι ελληνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, που προσεγγίζουν την επιστήμη της ομορφιάς σε ένα νέο επίπεδο. Αποτελούν δυνατό εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών ομορφιάς, όπως τα κέντρα αισθητικής, spa και ινστιτούτα φροντίδας και ευεξίας.

 

Η κορυφαία εταιρεία ομορφιάς PROPHARM δημιούργησε ένα δυνατό εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών ομορφιάς, τη σειρά BTOUCH Kαμπίνας.

 

Θέλετε να τοποθετήσετε την σειρά BTOUCH στο δικό σας χώρο; Κάντε εγγραφή στην κοινότητα PROPHARM B2B ή επικοινωνήστε μαζί μας και ένας/μια συνεργάτης/ιδα θα σας καλέσει άμεσα.

H Β2Β Σειρά Περιποίησης

Για να δείτε όλη τη σειρά καλλυντικών B-TOUCH (προϊόντα καμπίνας) για επαγγελματίες ομορφιάς, σπα και ινστιτούτα αισθητικής προχωρήσετε με την εγγραφή σας ως Β2Β χρήστης στην Ιστοσελίδα μας ή ξεφυλλίστε τον Κατάλογο με Προϊόντα Καμπίνας B-TOUCH.

καλλυντικα για επαγγελματιες καμπινα
btouch θεραπειες

Oι θεραπείες B-TOUCH είναι σχεδιασμένες για να λειτουργούν σε συνέργεια με το δέρμα, το σώμα και το μυαλό. Αποκλειστικά για ινστιτούτα και για επαγγελματίες ομορφιάς. Για να δείτε όλα τα Πρωτόκολλα Ομορφιάς για επαγγελματίες ομορφιάς με B-TOUCH προϊόντα καμπίνας προχωρήσετε με την εγγραφή σας ή ξεφυλλίστε τον Καταλογο με Θεραπείες B-TOUCH.

Pin It on Pinterest

X
0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι είναι άδειοΚατάστημα
   Υπολογισμός Μεταφορικών
   Αποδοχή κουπονιού